SVINAM SVĒTKUS KOPĀ AR TOYOTA LALUNA!

20/11/2020
Simnica.2020.20.11.F.J.L.-193.jpg

Jēkabpils 350 gades un valsts svētku ietvaros, SIA “Laluna” oficiālais Toyota dīlera centrs un Jēkabpils domes priekšsēdētājs Aivars Kraps, iepriecināja Jēkabpils reģionālās slimnīcas aptiekas vadītāju Marinu Kirsanovu ar iespēju mēnesi pārvietoties jaunajā Toyota Yaris Hybrid, veicot 350 km garu distanci Latvijas robežās (ar minimāliem CO2 izmešiem).

Kā norāda autocentra “Laluna” vadītājs Valdis Strautmanis:”Vēlējāmies pasniegt auto kādam, kam šis auto spētu atvieglot ikdienu. Pēc piedāvājuma izvērtēt iespēju dāvanu pasniegt Jēkabpils reģionālās slimnīcas personālam, bijām vairāk kā priecīgi par šo ideju! Ar šādu žestu mēs vēlamies izteikt lielu pateicību ārstiem, medmāsām, farmaceitiem un visam medicīnas personālam par rūpēm, gādību, palīdzību, uzraudzību un mūsu visu pasargāšanu šajā grūtajā dzīves posmā. Īsāk sakot – pateikties un apbalvot mūsu pilsētas varoņus Jēkabpils 350 gades ietvaros.”

“Šis ir neliels, taču patīkams žests, kā pateikties medicīnas jomā strādājošajiem par ieguldīto profesionālo darbu Covid-19 krīzes apstākļos. Ar lielāko prieku šo dāvinājumu virzījām piešķirt kādam no Jēkabpils reģionālās slimnīcas personāla, tādā veidā izrādot cieņu ikvienam slimnīcas darbiniekam. Aicinām arī citus uzņēmumus būt sociāli atbildīgiem un atbalstīt medicīnas jomā strādājošos, sazinoties ar Jēkabpils pašvaldību,” pauda Jēkabpils domes priekšsēdētājs Aivars Kraps.

Jēkabpils reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētāja Margarita Meļņikova uzsvēra, ka iekšējā slimnīcas aptieka ir ļoti nozīmīga struktūrvienība slimnīcas darbības nodrošināšanai. Svarīgi ir sekot līdzi medikamentu krājumiem un individuālās aizsardzības līdzekļiem, un to pieejamībai ne tikai slimību uzliesmojuma laikā, bet arī ikdienā. Iekšējā aptieka ir tā slimnīcas struktūrvienība, kura nav redzama, bet ir būtiska, lai nodrošinātu stacionāros veselības pakalpojumus.

Balvas saņēmēja Marina Kirsanova jūtas pateicīga un pagodināta par saņemto dāvinājumu un norāda, ka šajos saspīlētajos un sarežģītajos apstākļos, kad slimnīca ir maksimāli jānodrošina ar nepieciešamajām medicīnas precēm un medikamentiem, šāds dāvinājums ir kā apliecinājums tam, ka medicīnas personāla darbs tiek novērtēts ne tikai no pacientu, bet arī no slimnīcas valdes, pašvaldības un vietējo uzņēmumu puses!

Kontakti

Pacientu pieraksta tel. 62203333
Uzņemšanas nodaļas tel. 65237816
E-pasts: info@jrslimnica.lv

A.Pormaļa iela 125, Jēkabpils
LV-5201